Kunststof deuren

Kunststof deuren

Duurzaam, praktisch en niet te onderscheiden van houten deuren.

Een duurzame en kwalitatieve oplossing

Kunststof deuren hebben een uitzonderlijk lange levensduur en zijn bestand tegen slijtage en verkleuring, waardoor ze hun aantrekkelijke uitstraling behouden. Dit maakt ze bijzonder onderhoudsvriendelijk in vergelijking met houten deuren, waarbij het schilderen en schuren regelmatig nodig is. Kunststof deuren zijn van goede kwaliteit en bieden een hoog niveau aan veiligheid. Het materiaal is erg stevig en weerstaat beschadiging met gemak.

Isolatiewaarde van kunststof deuren

De kunststof deuren hebben een hoge isolatiewaarde. Ze bieden een doeltreffende thermische isolatie, dit betekent dat het warmteverlies geminimaliseerd wordt, waardoor de temperatuur in je woning behouden blijft. Dit zorgt voor energiebesparing en leidt tot lagere energierekeningen. Kunststof deuren zijn voorzien van meerdere isolatielagen, dit betekent dat het zorgt voor een vermindering van tocht en geluidsoverlast in de woning.

Verschillende soorten kunststof deuren

We bieden verschillende soorten kunststof deuren aan, deze zijn te onderscheiden in: kunststof voordeuren, -achterdeuren, -schuifdeuren en tuindeuren.

 • De kunststof voordeuren: deze zijn ontworpen voor de intree van je woning, ze bieden een uitstekendste beveiliging en een hoge isolatiewaarde.
 • De kunststof achterdeuren: De kunststof achterdeuren zijn geschikt voor de toegang tot de tuin of terras en dragen bij aan de uitstraling van de gevel.
 • De kunststof schuifdeuren: De kunststof schuifdeuren bieden een overgang tussen de binnen- en buitenruimtes, dit is allereerst ruimtebesparend en zorgt ervoor dat het natuurlijk licht goed in de woning binnendringt.
 • De kunststof tuindeuren: Dit is een praktische oplossing voor verbinden van binnen- en buitenruimtes. De deuren zijn voorzien van grote glazen panelen waarmee het licht gemakkelijk in de woning doordringt. Bovendien hebben de tuindeuren een luxe uitstraling en kan er zo gemakkelijk worden geventileerd worden in de ruimtes.

Naast de kunststof deuren bieden we ook diverse schuifpuien aan. En dat allemaal voor een mooie en eerlijke prijs!

Montage kunststof

Met onze vakman jarenlange ervaring in het installeren van kunststof kozijnen en deuren, zijn we in staat om deze voor jouw te monteren met precisie en nauwkeurigheid. Dit leidt tot resultaten die het zicht en functionaliteit van je huis verbeteren.  Wil je liever de deur zelf monteren? Dat kan ook! Dit bespreken we in ons adviesgesprek.

SKG2-certificering

Onze kunststof deuren hebben de SKG2-certificering, wat aangeeft dat ze grondig zijn getest op inbraakwering en veiligheid. Wij streven ernaar om jou hoogwaardige deuren te bieden die jouw huis of bedrijf op betrouwbare wijze beschermen.

Subsidie mogelijkheden

Benieuwd naar de subsidie mogelijkheden? Lees dan het artikel waarin we de mogelijkheden voor subsidie op kunststof kozijnen per 2024 bespreken. De subsidie geldt zowel voor kunststof kozijnen als kunststof deuren.

Werkgebied

Ons werkgebied bevat geheel Zeeland, waaronder de regio's Goes, Middelburg, Vlissingen en Terneuzen. Wij komen graag bij jou langs voor een vrijblijvend (technisch) advies.

Advies of meer informatie?

Voor advies of meer informatie over kunststof deuren neem je vrijblijvend contact met ons op. Of laat je gegevens achter en wij bellen je terug.

Voordelen van kunststof deuren:

 • Mogelijk in vele variaties en kleuren
 • Op maat gemaakt voor de persoonlijke situatie
 • Minimaal in onderhoud
 • Bestand tegen invloeden van weersomstandigheden
 • Lagere U-waardes
 • Verbeterde luchtdichtheid
 • Hoge isolatiewaarden van het glas
Kunststof deuren

Bekijk ook onze andere producten:

Kunststof schuifdeur
Kunststof deuren Zeeland
Montage kunststof deuren
Moderne kunststof deur
Openstaande witte kunststof deuren

Alles wat je wilt weten over kunststof deuren:

In welke kleur variaties zijn de kunststof deuren beschikbaar?
©2024 Het Kozijnhuys - Privacybeleid