Het Kozijnhuys

Montage

Over de montage van jouw kunststof producten hoef jij je absoluut geen zorgen te maken. Of het nu gaat om het vernieuwen van jouw kunststof dakkapel of het plaatsen van meerdere kunststof kozijnen. Ons technisch team staat voor jou klaar om het gewenste kunststof product met alle nauwkeurigheid te monteren. 

Montage bij Het Kozijnhuys

Dit zijn de redenen waarom Het Kozijnhuys de montage van jouw kunststof producten moet verzorgen:

 • 25 jaar ervaring: Ons technisch team heeft 25 jaar lang ervaring met het monteren van kunststof kozijnen, deuren en dakkapellen. Wij staan garant voor onze kwaliteit en monteren onze kunststof producten altijd met precisie. Dit heeft uitstekende resultaten en veel tevreden klanten opgeleverd.
 • Ruime garantie: Wij staan achter de kwaliteit van onze kunststof producten. We hebben dus vertrouwen in de levensduur en de goede werking van onze kunststof producten. Op alle geleverde producten zit een ruime garantie. Dit zorgt ervoor dat je voor een lange tijd zorgeloos kunt genieten.
 • Regio: In regio Zeeland staan we bekend als één van de beste voor het monteren van kunststof oplossingen.

 

Kwaliteit van de materialen:

Wij hechten veel waarde aan onze materialen. De materialen die we gebruiken zijn van uitstekende kwaliteit en bovendien duurzaam.

 • Kunststof kozijnen: Onze kunststof kozijnen blinken uit in duurzaamheid en kwaliteit. De kunststof kozijnen hebben een hoge isolatiewaarde op het gebied van warmte en geluid, wat zorgt voor weinig warmteverlies in de woning. We bieden verschillende producten aan wat betreft het design. Onze kunststof kozijnen verschillen in kleuren en vormen. Zo is er keuze tussen verdiept en een vlak profiel en een schuine en rechte verbinding in hoeken.
 • Kunststof deuren: Wij bieden verschillende opties op het gebied van kunststof deuren. Je hebt een ruime keuze uit verschillende voordeurpanelen. Deze panelen hebben verschillende vormen, kleuren en soorten glas. Zo kan je jouw unieke kunststof deur samenstellen. De veiligheid van onze kunststof deuren is erg belangrijk. Onze complete deuren hebben inbraakwerendheid SKG2 en voldoen zo aan de eisen van het politiekeurmerk. Naast de veiligheid, hebben de kunststof deuren een hoge isolatiewaarde.
 • Kunststof dakkappellen: Onze kunststof dakkapellen zijn voorzien van hoogwaardige kwaliteit. Kunststof dakkapellen zijn praktisch onderhoudsvrij. Zelfs na 10-tallen jaren blijft de uitstraling van een kunststof dakkapel behouden. Wanneer je kiest voor een kunststof dakkapel kies je niet alleen voor extra ruimte, maar ook voor een duurzame investering die goed is voor je portemonnee en het milieu. De installatie van onze kunststof dakkapelen wordt binnen één dag uitgevoerd. Dit betekent dat je snel van je investering kunt genieten.

 

Werkwijze voor de montage van kunststof kozijnen

We nemen je mee in onze werkwijze van het monteren van kunststof kozijnen, dit doen we via een aantal stappen:

 • Inmeten van kozijnen: Tijdens het adviesgesprek worden de kozijnen gemeten om een zorgvuldige offerte uit te brengen. Na akkoord volgt er een extra meting door het technisch team om de exacte afmetingen te bepalen.
 • Verwijderen oude kozijnen: Wanneer we bij jou op locatie komen, starten we met het verwijderen van de oude kozijnen. We werken hierbij zorgvuldig, zodat jouw woning minimaal vervuild raakt.
 • Aanbrengen van stelkozijn: We zullen eerst het stelkozijn aanbrengen. Dit is noodzakelijk voor een goede montage en lange levensduur van het kunststof kozijn. Het grote voordeel van een stelkozijn is de dat afdichting optimaal is en een rechte aansluiting heeft voor het kunststof kozijn.
 • Toevoegen van compribrand: Voordat we het stelkozijn plaatsen, monteren we compriband op het stelkozijn. Dit is een band die na het aanbrengen uitzet en opzwelt om de contouren tussen de muren en het stelkozijn af te dichten. Dit zorgt ervoor dat het stelkozijn de juiste afdichting heeft naar de gevel. Vervolgens plaatsen we het kunststof kozijn, deze sluit af op het stelkozijn met rubberen afdichting voor optimale geluid- en warmteisolatie.
 • Vastzetten van het kozijn: Het vastzetten van het kozijn zal gedaan worden met behulp van gegalvaniseerde schroeven. Deze schroeven zijn bedekt met een extra laagje metaal wat er voor zorgt dat het roesten wordt tegengegaan.
 • Plaatsen van glas:  Na het vastzetten van het kozijn wordt het glas geplaatst. Dit wordt nauwkeurig gedaan met verschillende hulpmiddelen om ongelukken met het glas te voorkomen.
 • Binnenafwerking: Als laatste wordt er gekeken naar de binnenafwerking van jouw gloednieuwe kozijn, deze zullen we in overleg met jou afgewerkt worden.

Zodra onze taken zijn afgerond en het nieuwe kozijn op zijn plek zit, lopen wij de werkzaamheden met jou door.

 

©2024 Het Kozijnhuys - Privacybeleid