Het Kozijnhuys

Adviesgesprek

Wij komen graag langs voor een gratis en persoonlijk adviesgesprek te voeren bij jou thuis. In Zeeland komen wij aan huis om je te voorzien van het allerbeste advies. Tijdens dit gesprek worden de volgende zaken besproken:

Technische inspectie

Overweeg je om een kozijn, deur of dakkapel te vernieuwen? Dan gaan we zorgvuldig te werk door een grondige technische inspectie uit te voeren. Zo krijgen we een volledig beeld van de huidige staat van het huis. In deze technische inspectie komen de volgende onderwerpen terug:

 • Stabiliteit van de woning: We bekijken de stabiliteit van de woning en maken een globale inspectie van de structuur van de woning.
 • Meten: Een nauwkeurige meting is essentieel voor het bieden van op maat gemaakte oplossing. Tijdens het adviesgesprek meten we om een zorgvuldige offerte uit te kunnen brengen. Na akkoord op de offerte volgt een extra meting door het technische team om de exacte afmetingen op te nemen.
 • Omgeving: We houden ook rekening met de omgevingsfactoren in ons advies. We kijken naar de invloed van geluid en lichtinval in de omgeving. Door deze omgevingsfactoren mee te nemen, kunnen we oplossingen aanbevelen die niet alleen voldoen aan technische eisen, maar ook afgestemd zijn op de leefomgeving en jouw comfort.

Bespreken van jouw wensen

Na deze opname gaan we jou specifieke wensen in kaart te brengen. Deze dingen zullen we onder andere bespreken:

 • Stijl: We hechten waarde aan het behouden van de uitstraling van de woning. Samen bespreken we diverse ontwerpstijlen van kozijnen, deuren en dakkapellen. Dit omvat aspecten zoals profielvormen, kleuren en afwerkingen. Zo zorgen we dat de keuzes aansluiten bij jouw persoonlijke voorkeuren om de gewenste uitstraling van je woning te creëren.
 • Verschillende types kunststof kozijnen/ deuren: Er zijn diverse types kunststof deuren/kozijnen beschikbaar, elk met unieke kenmerken en voordelen. In ons gesprek nemen we de diverse mogelijkheden met je door.
 • Budget: Een onderdeel van onze bespreking is het vaststellen van het budget. We bespreken samen of jouw wensen en budget in overeenstemming zijn te brengen. We hebben in ons assortiment producten uit verschillende prijscategorieën.
 • Isolatiewaarde: De isolatiewaarde van kunststof kozijnen, deuren en het glas is van groot belang voor energie-efficiëntie en comfort in jouw woning. We staan uitgebreid stil bij de isolerende eigenschappen, met aandacht voor warmtebehoud en geluidsisolatie.

Verschillende glastypes

Ook zullen we samen met jou de diverse mogelijkheden van glastypes doornemen om ervoor te zorgen dat het glas in jouw nieuwe kozijnen voldoet aan jouw wensen. Hierbij komen verschillende glasopties aan bod, waaronder:

 • Geluidswerend glas: In situaties waar er sprake is van geluidsoverlast, kan geluidswerend glas een uitstekende oplossing zijn. Dit type glas is ontworpen om geluidstrillingen te verminderen en zo een rustigere en comfortabelere woonomgeving te creëren.
 • Zonwerend glas: Zonwerend glas helpt de hoeveelheid zonnewarmte die een ruimte binnenkomt te verminderen, waardoor het interieur koeler blijft. Dit draagt niet alleen bij aan het comfort, maar kan ook energie-efficiëntie verbeteren door de noodzaak van extra koeling te verminderen.
 • Veiligheidsglas: Veiligheidsglas is ontworpen om breuk te minimaliseren in het geval van schade. Het kan bestaan uit gehard glas, gelaagd glas of een combinatie daarvan. Deze glastypes bieden extra bescherming tegen ongelukken, inbraken of tegen hevige weersomstandigheden.

Wil je meer te weten komen over de subsidie van glas? Bekijk onze pagina over de subsidiemogelijkheden van glas.

De 5 zekerheden van Het Kozijnhuys

Wij bieden producten aan van topkwaliteit. Dit verzekeren wij door:

 • Montage: Onze technische team zal de kunststof kozijn, deur of dakkapel voor jou vakkundig monteren. Wij hebben ruim 25 jaar ervaring op het gebied van het monteren van kunststof kozijnen, deuren en dakkapellen. We hebben korte lijnen met onze technische dienst zodat de opdracht nauwkeurig en naar wens wordt uitgevoerd.
 • Garantie: Wij staan achter de kwaliteit van onze producten, daarom geldt er een ruime garantie op alle onze producten.
 • Inbraakwerendheid: Al onze producten zijn beschermd tegen inbraakpogingen. Wij vinden veiligheid en kwaliteit enorm belangrijk. Onze producten zijn voorzien van het SKG2-keurmerk, wat de inbraakwerendheid bevestigd. Daarmee dragen we bij aan een rustige en veilige woonomgeving.
 • Duurzaamheid: Wij hebben oog voor het milieu en een gezonde toekomst. We hechten veel waarde aan de productie van duurzame materialen. Onze materialen worden geproduceerd op basis van een Zero Waste beleid. Dit betekent dat al onze kunststof producten voor 100% recyclebaar zijn.

Meer weten over de zekerheden van Het Kozijnhuys? Bekijk dan de pagina over onze 5 zekerheden.

Offerte

Op basis van de technische inspectie en jouw persoonlijke wensen brengen wij een vrijblijvend- en op maat gemaakt advies uit. Deze offerte is vrijblijvend en wordt kosteloos door ons verstrekt. Als de offerte wordt goedgekeurd, zetten we het proces in gang en sturen we de opdracht door naar onze technische dienst. Onze technische dienst zal na duidelijke communicatie en overleg het kozijn, de deur of dakkapel vakkundig plaatsen/vervangen.

©2024 Het Kozijnhuys - Privacybeleid