Zorgeloos genieten

De 5 zekerheden van Het Kozijnhuys

Als je kiest voor Het Kozijnhuys dan kies je voor een persoonlijke aanpak en kwaliteitsproducten. Dit waarborgen wij in onze 5 zekerheden.

1. Montage

Wij hebben een professioneel team die klaarstaat om kunststof kozijnen, deuren of dakkapellen voor jou vakkundig te monteren. We hebben ruim 25 jaar ervaring op het gebied van monteren van onze kunststof kozijnen, deuren en dakkapellen. Wij zijn sterk in wat we doen en werken met de beste kwaliteitsproducten. Dit heeft ons al veel tevreden klanten opgeleverd. Wij vinden het belangrijk dat je precies weet wat er gebeurt. Daarom communiceren we duidelijk over het hele proces. Van het eerste gesprek tot de oplevering van het project, houden we je op de hoogte en staan we klaar om je vragen te beantwoorden.

2. Garantie

Wij durven met zekerheid te zeggen dat onze producten van topkwaliteit zijn. Daarom bieden we een ruime garantie op onze producten, dit geldt dus zowel voor de kunststof kozijnen, kunststof deuren en kunststof dakkappellen. Zo kan je zorgeloos genieten van onze kunststof maatwerk oplossingen.

3. Inbraakwerendheid

Onze producten zijn beschermd tegen inbraakpogingen. Veiligheid staat bij onze producten voorop. Zo zijn al onze producten ontworpen om bestand te zijn tegen inbraakpogingen. Dit is bevestigd door het SKG2 keurmerk, dit geeft een hoge mate van inbraakwerendheid weer. Het keurmerk is tot stand gekomen doormiddel van verschillende testprocedures waarin inbraakscenario's zijn gestimuleerd. Hiermee leveren wij onze bijdrage aan rust en veiligheid voor jou.

4. Duurzaamheid

Wij hebben oog op een groenere toekomst. We maken milieuvriendelijke keuzes, zo zijn onze materialen volledig CO2 duurzaam geproduceerd. Het volledige productieproces is uitgerust met een warmtepomp voor een energie-efficiënte aanpak. Ook worden de materialen geproduceerd op basis van een Zero Waste beleid. Dit betekent dat onze materialen volledige recyclebaar zijn, dat wordt bevestigt door het KIWA Covenant. Deze certificering onderschrijft dat het productieproces volledig circulair is en aan de gestelde normen voldoet. Denk hierbij aan het hergebruik van restmateriaal en het leveren van producten met een hoge functionele levensduur. Daarnaast hebben onze kunststof producten een hoge isolatiewaarde, dit helpt je niet alleen kosten te besparen maar is ook goed voor de planeet. Zo zetten wij ons samen in voor een betere toekomst.

5. Kwaliteit

Doordat wij werken met producten van hoogstaande kwaliteit creëren we extra wooncomfort. De producten waarmee wij werken worden in Duitsland geproduceerd en in Nederland (Limburg) geassembleerd. Onze producten zijn voorzien van een KOMO-attest. Dit is een kwaliteitsverklaring van onze kunststof producten en geeft o.a. aan dat de specificaties, zoals de isolatiewaarde, inbraakwerendheid, opbouw van het profiel en kleurcodes die wij communiceren, kloppend zijn. Dit onderzoek is uitgevoerd door een onafhankelijke inspectie (SKG-IKOB). Dit onderzoek vindt iedere 5 jaar plaats.

©2024 Het Kozijnhuys - Privacybeleid